Årets supertalang från Handelshögskolan

Nyhet: 2012-01-25

Ekonomie doktor Lisa Emilia Svensson har utsetts till årets supertalang av Veckans Affärer. ”Som svensk ambassadör med uppdrag att predika företagens ansvar för en bättre värld står hon mitt i centrum av den globala ekonomins utmaningar”.

Lisa Emilia Svensson doktorerade vid Handelshögskolan 2008. Karriären har gått spikrakt – via EU-kommissionen, svenska ambassaden i Washington och Exportrådet i New York. Idag är hon svensk ambassadör för CSR-frågor (Corporate Social Responsibility) med världen som arbetsfält.

> Läs intervju och mer här

> Om avhandlingen från 2008

Artikelkommentarer

Här kan du kommentera artikeln

Kommentera artikeln

OBS! Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör.