Diplomering 26 november 2016

Nyhet: 2016-12-13

Den 26 november diplomerades 180 studenter från Handelshögskolan under högtidliga former. Det var studenter från ekonomprogrammet, logistikprogrammet, samhällsvetenskapligt miljövetarprogram samt de som tagit ekonomie eller filosofie kandidatexamen via fristående kurs som fick ta emot diplom från Handelshögskolans rektor.

Diplomeringsceremonin bjöd på tal från skolans rektor, kårordförande och diplomeringstalaren Julia Norrinder som själv är alumn från Handelshögskolan och naturligtvis skönsång från skolans egen kör - Bolagsstämmorna.

Foton: Malin Tengblad och Ted Berg

Artikeln publicerades först på: fek.handels.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-06