Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Öppna evenemang

Handelshögskolan har många evenemang som vänder sig till studenter, anställda, partnerföretag och till allmänheten. Vissa hålls bara vid ett enstaka tillfälle, medan andra är årligt återkommande.

Här nedan listar vi kommande event vid Handelshögskolan.
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta event@handels.gu.se


 


"Visst é jag läcker?", Kjartan Slettermark

Konstvandring 4 maj

För studenter och personal

Konsten på Handelshögskolan skall inspirera och provocera! Det senaste året har ett större antal nya konstverk tillkommit, både på Vasagatan 1 och Viktoriagatan 13, och nu har du chans att få veta lite mer om verken och vad konstnärerna egentligen vill säga.

Välkommen att följa med på konstvandring!

Program

Kl 14.00 - 14.30, sal B44: Anne Pira och Inger Höjer Aspemyr från Statens konstråd pratar om "Konsten och konstens värden på Handelshögskolan", och introducerar några av verken.

Kl 14.30 - 15.00: Konstvandring. Anne och Inger tar oss med till fyra utvalda verk som de berättar mer om, bland annat Kjartan Slettermarks "Visst é jag läcker?" som står i huvudentrén.

Kl 15.00, B3-korridoren: Avslutning med mingel, frukt och dryck

Anmälan

Senast 1 maj via denna länk

Regelbundet återkommande evenemang

Kunskapsluncherna erbjuder vi matnyttig kunskap i lunchformat. Utvalda forskare presenterar aktuell forskning.
Prins Bertil seminariet vars syfte är att främja forskning och erfarenhetsutbyte kring internationella marknader till gagn för västsvensk industri och exporthandel.
Syftet för Tore Browaldh föreläsningen är att anordna en offentlig föreläsning inom området ekonomi eller samhällsvetenskap.
Félix Neubergh Lecture, ska varannan gång behandla problem inom bank- och finansväsendet och varannan gång arkeologi. Till föreläsare utses internationellt kända och framstående personer. Handelshögskolan ansvarar för föreläsningen under udda år.

Sidansvarig: Marie Örninge|Sidan uppdaterades: 2017-04-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?