Välkommen på alumnträff med Björn Lindeblad och Åsa Lindell

Nyhet: 2017-04-24

Den 18 maj är det dags att träffa vännerna från studietiden och lyssna på ett samtal om hur vi kan bli modigare och mer empatiska som ledare. En av våra guider denna kväll är Björn ”Nattikho” Lindeblad, civilekonomen som mitt i karriären gav bort allt han ägde och blev skogsmunk i Thailand under 16 års tid. Björn lär oss att lyssna på riktigt, söka balans och känna mer mod och glädje i tankar och beslut i syfte att bli en visare ledare.

Åsa Lindell är själv alumn från Handelshögskolan och har arbetat som organisationskonsult och kommunikationsdirektör i stora bolag som Schenker, Stena Line och Lindex. Hon har också varit chef inom Styrelseakademien och Företagarna. Tillsammans med Björn kommer hon att samtala kring ledarskap, förändring och levande värdegrund.

Både före och efter föredraget finns goda mingelmöjligheter med chans att träffa gamla kursare och knyta nya kontakter. Varmt välkommen!

PROGRAM:
17.00 Mingel med tilltugg och dryck
18.00 Vicerektor Jan Marton hälsar välkommen
18.15 Föreläsning med Åsa och Björn
19.45- Mingel med förfriskningar

DAG: Torsdag 18 maj 2017
TID: 18.00-19.45 med mingel före och efter
PLATS: Malmstensalen, Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg
ANMÄLAN: www.handels.gu.se/alumni

Evenemanget är kostnadsfritt. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-03