• Executive Seminar: Applying Social Network Theory

[2017-08-18] What are the effects of social networks on market participants? Joanne Horton, Visiting Professor, will outline the different types of networks and how these impact on innovation and trust within business. For example networks created via board of directors, analysts and auditors ¿ as well as golf club memberships.

• Studenter ger idéer till Världskulturmuseet

[2017-06-30] Hur kan statliga Världskulturmuseet marknadsföra sig mot nya målgrupper? Det har en klass med masterstudenter på Handelshögskolan tittat närmare på, som en del i ett pilotprojekt för att utöka och fördjupa skolans samarbete med offentliga verksamheter.

• MeetingPoint HR 25 oktober: DIG & GIG

[2017-06-26] Omvandlingar av svenskt arbetsliv och konsekvenser för HR-arbete

• Reflektioner från Framtidens ledarskap

[2017-05-24] En stilla varm vårtorsdag vid Nya varvet, väntade seminariet "Framtidens ledarskap" som arrangerades av Partnerprogrammet i samarbete med Centrum för global HRM (CGHRM).

• Executive Seminar: Framtidens ledarskap

[2017-04-03] Hur kan företaget eller organisationen utvecklas utan oro och stress? Vad är det senaste man talar om inom managementtrenderna? Hur ska ledarskapet bli hållbart?

• Executive Seminar: Den digitala transformationen

[2017-03-22] Hur möter vi digitaliseringens utmaningar, hur tar vi tillvara möjligheterna med den nya tekniken?

• Att leda och styra en region

[2017-03-15] Senior Partner's Day: Västra Götalandsregionen, 5 april 2017. Regiondirektör Ann-Sofi Lodin berättar hur det är att leda och styra en så stor och komplex verksamhet i allt från ledarskap till budget och styrmekanismer.

• Tävlingsvinst gav studenter praktik på SCA

[2017-03-14] Med ett tävlingsbidrag i form av en video lyckades masterstudenterna Charlotte Eriksson och Victor Salén på Handelshögskolan att ro hem den åtråvärda storvinsten - ett internship på SCA. Utifrån ett hållbarhetsperspektiv bidrar de till att lösa marknadsfrågor för det globala hygien- och skogsindustribolaget.

• Senior Partner's Day: Volvo Cars 13 March

[2017-02-09] Meet Oscar Bertilsson Olsborg, Vice President Global Consumer Experience at Volvo Cars, during an exclusive lunch lecture for the School¿s students and partners.

• Välkommen till Ekonomisk utblick 2017

[2017-01-03] Med Olof Manner, Swedbank