• Executive Seminar: Den digitala transformationen

[2017-03-22] Hur möter vi digitaliseringens utmaningar, hur tar vi tillvara möjligheterna med den nya tekniken?

• Att leda och styra en region

[2017-03-15] Senior Partner's Day: Västra Götalandsregionen, 5 april 2017. Regiondirektör Ann-Sofi Lodin berättar hur det är att leda och styra en så stor och komplex verksamhet i allt från ledarskap till budget och styrmekanismer.

• Tävlingsvinst gav studenter praktik på SCA

[2017-03-14] Med ett tävlingsbidrag i form av en video lyckades masterstudenterna Charlotte Eriksson och Victor Salén på Handelshögskolan att ro hem den åtråvärda storvinsten - ett internship på SCA. Utifrån ett hållbarhetsperspektiv bidrar de till att lösa marknadsfrågor för det globala hygien- och skogsindustribolaget.

• Senior Partner's Day: Volvo Cars 13 March

[2017-02-09] Meet Oscar Bertilsson Olsborg, Vice President Global Consumer Experience at Volvo Cars, during an exclusive lunch lecture for the School¿s students and partners.

• Välkommen till Ekonomisk utblick 2017

[2017-01-03] Med Olof Manner, Swedbank

• Welcome to MeetingPoint Diversity for Quality

[2016-12-20] A Day with Knowledge Sharing, Good Examples and Hands on Experience

• Handelshögskolan i Göteborg ackrediterad av AMBA till 2021

[2016-12-14] Executive MBA-programmet på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet har fått förnyat förtroende av internationella ackrediteringsorganisationen Association of MBAs (AMBA). Programmet har varit ackrediterat sedan 2013 och får nu längsta möjliga förlängning - fem år. Handelshögskolan vid Göteborgs universitet är den enda svenska handelshögskola som är AMBA-ackrediterad. Denna kvalitetssäkring anses internationellt som den mest prestigefyllda ett MBA-program kan få.

• Partnerföretag stöder forskningskonferenser

[2016-12-09] Handelshögskolans partnerföretag bidrar till utvecklingen av skolans forskning och utbildning på olika sätt. Genom partnerprogrammet ges bland annat stöd till olika projekt som främjar internationaliseringen på Handelshögskolan, som att arrangera internationella forskningskonferenser. Nyligen beslutades om att sex konferenser under 2017-2018 får bidrag om sammanlagt 643 000 kr.

• Välkommen till Gröna obligationer - investeringar i en hållbar framtid

[2016-11-01] Investeringar i en hållbar framtid Göteborg blev första stad i världen att införa gröna obligationer. Idén bygger på att koppla ihop investerare med miljöprofil med låntagare som har gröna projekt som behöver finansiering. Nu får staden ta emot FN:s klimatpris för satsningen. Välkommen till Partnerprogrammets inspirerande seminarium med Magnus Borelius, finanschef Göteborgs stad, Mats Olausson, Senior Advisor på SEB och Rebecca Rissel Durhoff, Client Executive på SEB.

• Welcome to SKF Senior Partner's Day 18 November

[2016-10-25] Accelerating performance in a world leading company. Christian Johansson, CFO