Att leda och styra en region

Nyhet: 2017-03-15

Senior Partner's Day: Västra Götalandsregionen, 5 april 2017

Västra Götalandsregionen är med sina 53 000 medarbetare Sveriges största arbetsgivare. Den spänner över 49 kommuner och ansvarsområden från infrastruktur till hälso- och sjukvård.

Regiondirektör Ann-Sofi Lodin berättar hur det är att leda och styra en så stor och komplex verksamhet i allt från ledarskap till budget och styrmekanismer.

Ann-Sofi Lodin har haft höga poster inom den privata välfärden och har nu ansvar för regionen och dess budget på 50 miljarder. Hon är utsedd till Sveriges mäktigaste kvinna i välfärden.

Välkommen!

Datum: 5 april 2017, kl. 10.30-11.45