Executive Seminar: Framtidens ledarskap

Nyhet: 2017-04-03

Hur kan företaget eller organisationen utvecklas utan oro och stress? Vad är det senaste man talar om inom managementtrenderna? Hur ska ledarskapet bli hållbart?

Vi kommer tillsammans med Julia Norinder och Björn Lindeblad att söka svaren på hur man blir en modigare och mer empatisk ledare. Hur man genom erfarenheter kan växa och utvecklas som människa och ledare. Julia och Björn kommer att berätta om sina yrkes- och livserfarenheter och dela med sig av egna praktiska exempel.

Julia Norinder är sedan 2015 HR-chef på biståndsmyndigheten Sida. Hon var tidigare VD för konsultföretaget Preera under åren 2005-2014. Julia, som är alumn från Handelshögskolan i Göteborg, har blivit tvåa på Ledarnas lista över Framtidens kvinnliga ledare, både 2009 och 2011. Julia tror på kontinuerlig utveckling och möjligheten att kunna påverka i sitt ledarskap genom att utsätta sig själv för osäkerhet.

Björn ”Nattikho” Lindeblad – livsfilosof. Björn är civilekonomen som mitt i karriären gav bort allt han ägde och blev skogsmunk i Thailand under 16 års tid. Han hade fått erbjudande om att bli ekonomichef på ett AGA-bolag, vilket skulle ha gjort honom till koncernens yngste ekonomichef någonsin, när han valde en annan väg. Björn lär oss lyssna på riktigt, söka balans och känna mer mod och glädje i tankar och beslut i syfte att bli en visare ledare.

Julia och Björns berättelser varvas med praktiska övningar och era frågor. Som avslutning på förmiddagen erbjuder Björn meditation för de som önskar.

Varmt välkomna!

Datum: Torsdag 18 maj 2017
Tid: 08.30-13.00 inklusive lunch
Plats: Dockyard Hotel (Nya Varvet), Skeppets Ärans väg 23, Göteborg

>> Anmäl dig här

Arrangemanget riktar sig till anställda på Handelshögskolans partnerföretag.
Antalet platser är begränsade.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-09-08