MeetingPoint HR 25 oktober: DIG & GIG

Nyhet: 2017-06-26

– omvandlingar av svenskt arbetsliv och konsekvenser för HR-arbete

Temat för denna fullspäckade eftermiddag är ”Dig & Gig”. Dig syftar på digitalisering och Gig anspelar på den så kallade Gig-ekonomin där man inte längre är heltidsanställd, utan tar tillfälliga anställningar och uppdrag. Detta är två stora utvecklingstrender som utmanar våra organisationer, men särskilt våra HR-funktioner vad gäller att driva förändring, innovation och främja engagemang.

Medverkar gör bland andra:

Maria Lindqvist, Zenuity AB, SVP People – om hur man kan arbeta för att skapa innovationer inom fordonsindustrin och vilka utmaningar detta innebär inom HR-området. Maria är HR-direktör för det nystartade bolaget Zenuity, som är ett joint venture mellan Volvo Cars och Autoliv, och som främst utvecklar mjukvaran till självkörande bilar.
Ola Bergström, professor i management och organisation – ger en översikt kring ”Dig & Gig”
Maria Norbäck, lektor och Lars Walter, docent – om ”self employment”

Det kompletta programmet kommer att presenteras i början av september.

MeetingPoint HR arrangeras av Centrum för global HRM och Handelshögskolans partnerprogram.

Välkommen!

Datum: Onsdagen 25 oktober 2017
Tid: Kl 13.00-17.00
Plats: Volvosalen, Handelshögskolan, Vasag. 1

>> Välkommen att anmäla dig redan nu

Kostnadsfritt för anställda hos partners till Handelshögskolan och Centrum för global HRM. För övriga deltagare är kostnaden 2 000 kr ex moms. Antalet platser är begränsat.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-11-10