Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Excellent lärare

Göteborgs universtet har infört titeln excellent lärare som ett sätt att uppmärksamma lärares pedagogiska skicklighet i enlighet med Vision 2020.

Lärare som är tillsvidareanställda vid universitetet kan ansöka om att bli prövade för titeln. Prövningen, som sker vid den egna fakulteten, görs utifrån den sökandes dokumenterade och reflekterade pedagogiska praktik och grundas på universitetsgemensamma bedömningskriterier. Titeln excellent lärare inkluderas i universitetets lönekriterier och ska uppmärksammas vid lönesättande samtal.

Nästa ansökningsomgång öppnas den 1 april 2016. Från detta datum kan lärare vid samtliga fakulteter ansöka om prövning. Sista dag för ansökan är den 15 maj 2016.

Lärarförslagsnämnden är beredningsgrupp för ansökningar om titeln excellent lärare vid Handelshögskolan.

Mer information om excellent lärare, förberedelse för ansökan och utförlig beskrivning av ansökningsprocessen finns på PIL-enhetens webbsidor.

 

Sidansvarig: Maria Norrström|Sidan uppdaterades: 2016-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?