Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Friskvård

Sedan tidigare erbjuds alla anställda på Göteborgs universitet möjlighet att ägna en timma/vecka av sin arbetstid åt friskvård. Nu blir det ännu enklare att utnyttja denna möjlighet! Tillsammans med friskvårdsföretaget Bodygard AB erbjuder Handelshögskolan sin personal, kontorsanpassad träning med stretching och avslappning.


Bodygards kontorsprogram ”Stretchingpass” levereras på arbetsplatsen, i en undervisningssal.
Övningarna är särskilt effektiva och skonsamma. De är framtagna för att lösa arbetsplatsrelaterade muskulära problem. Vi varvar övningar som främjar cirkulationen med stretching – utan att svettas.
Deltagarna behöver inte byta om och alla kan vara med.
Instruktionen är pedagogisk och ges kontinuerligt under passet.
Det är viktigt att deltagarna förstår vad som orsakar smärtorna så att man lättare kan förebygga problemen. På så sätt mår man bättre, slipper smärtor och kan arbeta mer effektivt och harmoniskt. Avslappning och andningsövningar som löser stress och spänningar, ingår alltid.
Passet varar i 30 minuter.

Måndagar 12.20–12.50 - Vasagatan
Onsdagar 12.15-12.45 - Viktoriagatan

Annika och Fia Gard

Bodygard AB har de senaste 25 åren leverat träning och friskvård på olika företag och till privatpersoner. Har du frågor är du välkommen att läsa mer på www.bodygard.se eller kontakta oss på info@bodygard.se

 
Förutom denna friskvårdssatsning har du som anställd möjlighet att få en friskvårdssubvention på upp till 2000 kr per kalenderår.
Se ytterligare information på GUs webb.

Sidansvarig: Maria Norrström|Sidan uppdaterades: 2016-11-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?