Den varma, engagerade Handelshögskolan i framkant

Man studerar inte på Handelshögskolan för att bli något, utan för att man vill göra något!

(Citat från alumn)

Vi strävar efter att ge dig de bästa förutsättningarna som möjligt. Här är några av de sätt vi gör det på:
- Nära koppling till företag och näringsliv

- Möjligheter till internationella erfarenheter
- Kvalitetsackrediterad utbildning
- Hållbar utveckling som en röd tråd

Hållbar utveckling i fokus

Handelshögskolan har en lång och stark tradition av forskning kring hållbarhet. Denna har gett upphov till ett stort antal kurser med hållbarhetsrelaterat innehåll och till det samhällsvetenskapliga miljövetarprogrammet. På senare tid har vi tagit hållbarhetsfrågorna ett steg längre för att rusta alla våra studenter med kompetens för framtiden - ett område som vi kontinuerligt försöker utveckla. Tre gånger om året anordnas Sustainability Day för alla programstudenter, där föreläsningar och diskussioner varvas med konkreta handlingar såsom exempelvis klädbytarevent! Här kan du läsa mer om skolans hållbarhetsfokus.

Internationella perspektiv och nära koppling till företag och samhälle

Under din tid hos oss har du alla möjligheter att skaffa internationella erfarenheter. Vi samarbetar med drygt 150 partneruniversitet och här finns ett stort antal internationella gästprofessorer som bidrar med spännande infallsvinklar.

Som student på Handelshögskolan är du självklart attraktiv för arbetsgivare och du kommer möta företag och organisationer under din utbildning. Tack vare nära samarbete med våra partnerföretag skapas fördelar för dig som student - gästföreläsningar, casestudies, meetingpoints, för att nämna några.

Sveriges enda "Triple Crown"-ackrediterade handelshögskola

Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, AACSB och AMBA. Denna ”Triple Crown”-ackreditering är ett värdefullt bevis på att vår utbildning, forskning och samverkan håller en hög kvalitet i ett internationellt perspektiv, och bekräftar att vi är en stark handelshögskola verksam på en internationell arena, som hela tiden fortsätter utvecklas i takt med omvärldens krav och förändringar

Hitta din egen väg!

Som handelsstudent kan du få gratis coachning av någon av våra certifierade coacher på Career Service. De hjälper dig från start till mål med allt från karriärplanering, CV utformning till personlig utveckling!

Hos oss får du en bred utbildning som öppnar många dörrar!
Välkommen till Handelshögskolan!

Mer information

I vår tryckta utbildningsbroschyr hittar du mer information och får dessutom se en massa fina foton från vår miljö.

Beställ en tryckt broschyr!

Ladda ner Handelshögskolans utbildningsbroschyr

Följ oss på Instagram!