Fortsatta programstudier höstterminen 2017

Vi gör en gruppanmälan till kurserna inom logistikprogrammet, dvs ni behöver inte skicka in någon anmälan själva (men ska likväl svara på antagningsbeskedet). Nedan framgår vilka kurser som ni kommer att antas till beroende på vilken termin ni ska läsa på programmet.

Precis som förra terminen kommer ni att få ett nationellt antagningsbesked, det skickas ut mejl den 13 juli till den mejladress du har registrerad på www.antagning.se om att antagningsbeskedet finns på www.antagning.se  (Dubbelkolla gärna vilken mejladress du har angivit där och ändra vid behov, det gör du under Din profil )

Du måste besvara antagningsbeskedet även som programstudent, och det senast den 28 juli, samt dessutom registrera dig via ladok på webb. Information om detta kommer i separat utskick i augusti till den mejladress som finns på www.antagning.se Om du missar att svara på ditt antagningsbesked förlorar du din plats.

Till kurserna termin 3 och 4 antas det en fristående kursare om du glömmer att besvara antagningsbeskedet el registrera dig! Alltså superviktigt att komma ihåg att besvara och registrera sig!

KURSER höstterminen 2017:

■Termin 3, programkod S1LOM
-Företagsekonomi 1, 30 hp, kurskod FEG100 anm.kod GU-48100

■Termin 5, programkod S1LOM
-Transporter, samhälle och  miljö, 15 hp, kurskod KGG420 anm.kod GU-48301
-Logistiska informationssystem, 15 hp, kurskod FEG220 anm.kod GU-48101

Ni svarar på www.antagning.se  Där väljer du att logga in via Göteborgs universitet (under Logga in).

Om Du inte har för avsikt att läsa någon av dessa kurser, ombeds Du kontakta studievägledaren på ditt program innan den normala ansökningstidens utgång, dvs 15 april.

Vill Du läsa fler poäng än vad som ryms inom programmet så söker Du de kurserna via www.antagning.se Vänta dock med att lägga in dessa kurser innan du ser att antagningsenheten lagt upp programkurserna. Osäker på hur du ska göra, kontakta Anna Karin på fek-studievagledning@handels.gu.se .

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2017-03-17