Dax att skaffa GU-kortet!

Nyhet: 2011-09-01

Alla studenter inom Göteborgs universitet erbjuds ett GU-kort. GU-kortet är din nyckel till universitet och innehåller bland annat:

• Universitets-ID
  • Passerkort
  • Lånekort
  • Medlemsbevis i studentkåren
  • Mecenatkort med studentrabatter
  • Utskriftsfunktion (lanseras under hösten)
  • Betalfunktion (lanseras under hösten

Så här beställer du ditt GU-kort:

• Logga in på www.portalen.gu.se med ditt studentkonto
  • Beställ ditt GU-kort Du måste vara registrerad för att kunna beställa kortet.
  • Godkänn ”regler och riktlinjer” för kortet
  • Välj din personliga PIN-kod
  • Besök närmaste Servicecenter för fotografering och hämta ditt GU-kort mot uppvisande av legitimation

För dig som är student på Handelshögskolan finns närmsta Servicecenter i Haga, på Sprängkullsgatan 19. Även Servicecenter Vasa på Vasagatan 33 ligger nära. Under vecka 35-36 kommer samtliga Servicecenter ha utökade öppettider mellan kl 08.00-18.00 för att möta så många studenter som möjligt. Ordinarie tider ser ni på www.gu.se/servicecenter.

Mer information om GU-kort ser ni på www.gu.se/gukort

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.