Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Träffa en student!

Är du nyfiken på hur det är att vara student på Handelshögskolan? 

Kom och hälsa på när det passar dig! Du kan komma ensam eller med en kompis. Våra studentambassadörer tar emot och berättar om hur de själva tänkte inför valet av utbildning och hur det är att vara student. Du får en visning av våra fina lokaler och om du vill kan det också finnas möjlighet att följa med på en föreläsning. Om ni är en hel klass som vill komma så ordnar vi det också.

Kontakta studentambassador@handels.gu.se

Välkommen!

Besöksdagen 21 mars 2017

Varje år bjuder Göteborgs universitet in till Öppet hus, den så kallade Besöksdagen. Där får du träffa representanter från universitetets alla fakulteter vilket ger dig chansen att ställa alla dina frågor till studievägledare och studenter. 2017 hölls Besöksdagen hos oss här på Handelshögskolan.

Är du nyfiken på hur det såg ut? Läs mer om Besökdagen 2017, program etc, här!

Mässor

Så ofta som vi hinner brukar vi försöka vara med på mässor under året. Små gymnasiemässor på skolor och de större studentmässorna som äger rum på hösten/vintern - Kunskap & Framtid i Göteborg och Saco i Stockholm och Malmö. Vi tar gärna emot förfrågningar/tips om du vill att vi ska komma till din skola eller någon mässa du har i din närhet. Skicka i så fall gärna ett mejl till studentambassador@handels.gu.se.

Mer info om vilka mässor vi planerar att finnas på 2017 kommer inom kort!

Sidansvarig: Linnéa Kappel |Sidan uppdaterades: 2017-08-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?