Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Program/kurser - nationalekonomi

 

"Utbildningen ger en bra grund att stå på när man kommer ut i arbetslivet. Arbetsgivaren vet att man kan prestera om man fullföljt sina studier. Lärosätet har också gott renommé vilket underlättar när man söker jobb."

Khaled Saibi har läst ekonomprogrammet med fransk inrikting. Idag arbetar han som politisk sekreterare i finansutskottet i riksdagen.

Läs hela intervjun med Khaled
 


 

"Jag började med att läsa statsvetenskap och planerade att skriva i det men att komplettera med NEK. Istället fastnade jag för nationalekonomin då jag tyckte att det var roligare och kändes mer yrkesinriktat."

Maja-Malin Ekelöf har en Ekonomie kandidat i nationalekonomi som hon tog genom att läsa fristående kurser.

Läs hela intervjun med Maja-Malin

_______________________________________________________

 

"Utbildningen inom nationalekonomi har jag jättestor nytta av inom mitt arbete. Jag skulle till och med säga att mitt sätt att tänka i stort är präglat av mina studier inom ekonomi."

Robin läste Smil som sitt program mendet var först när han valde att rikta in sig på nationalekonomi som han kände att han hittade hem!

Läs hela intervjun med Robin här

 

Sidansvarig: Linnéa Kappel |Sidan uppdaterades: 2015-12-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?