Jan Eliasson både alumn och hedersdoktor

Nyhet: 2006-03-28

Sveriges nye utrikesminister Jan Eliasson läste på Handelshögskolan åren 1962 - 1966.
Jan Eliasson har alltid varit en stor vän av Handelshögskolan. Under årens lopp har han flera gånger återkommit som gästföreläsare och gjort stor succé hos våra studenter genom sina insiktsfulla översikter av internationell politik. 2001 utsågs han till ekonomie hedersdoktor för sina insatser.

Med utnämningen av Jan Eliasson har Handelshögskolan nu två alumner i regeringen. Även Leif Pagrotsky har läst på Handelshögskolan.

Jan Eliasson i samband med en föreläsning arrangerad i samarbete med Utrikespolitiska föreningen i mars 2005.

Jan Eliasson promoveras till hedersdoktor, 20 oktober 2001 (foto: Göran Olofsson)

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-01-09