Ola Bergström ny vicerektor från 1 juli 2020

Nyhet: 2019-12-18

Ewa Wikström, vicerektor med ansvar för utbildning, kommer att lämna sitt uppdrag vid halvårsskiftet 2020. Ansvaret för utbildningsfrågorna tas över av Ola Bergström, professor vid Företagsekonomiska institutionen.

Ewa Wikström fullföljer sitt uppdrag som vicerektor fram till 30 juni 2020. Därefter tas uppdraget över av Ola Bergström för resten av mandatperioden, fram till 2024-06-30.

Ola Bergström är professor i företagsekonomi med inriktning mot management och organisation. Han har erfarenhet som studierektor för forskarutbildningen i företagsekonomi, som koordinator för masterprogrammet i management och är för närvarande sektionsledare med ansvar för utbildning inom området management och organisation. Han är också ledamot i fakultetsstyrelsen.

I samband med att Ola Bergström tillträder posten som vicerektor lämnar han sina pågående uppdrag. Fyllnadsval till fakultetsstyrelsen kommer att hållas under våren. Vicerektorsposten utses av Handelshögskolans rektor och fyllnadsval behövs därför inte för denna position.

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-01-09