Frukostworkshop om kunskapsöverföring

Frukostworkshop om kunskapsöverföring

Hur kan handelsföretag nå framgång genom kunskapsöverföring? Vad handlar kunskaps-överföring om i praktiken? Hur blir man både innovativ och effektiv - och inte antingen eller? Hur kan man se till så att kunskap inte bara överförs utan också utvecklas? Hur kan beprövade metoder som t ex lärlingssystem användas för att inte förlora värdefullt kunnande i samband med stundande generationsskifte?

Under workshopen diskuteras dessa och andra frågor kopplade till de utmaningar och möjligheter som handeln står inför. Workshopen leds av Anna Jonsson, forskare på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, som bedriver forskning om internationalisering och kunskapsöverföring.

Inbjudna är verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Anmälan senast 31 augusti.
Anmälningslänk

Föreläsare: Anna Jonsson, forskare, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet