Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Transporteffektivitetsdagen

Konferens

Välkommen på den åttonde upplagan av Transporteffektivitetsdagen den 29 augusti på Lindholmen, Göteborg. Precis som tidigare år kommer konferensen att präglas av spännande föredrag av forskare och andra experter, visionära framtidsutblickar, nytänkande tekniska lösningar och inte minst av nätverkande.

Dagen kommer att fokusera på hur vi skalar upp innovationer för ett transporteffektivt samhälle. Vad innebär detta för olika aktörer? Hur kan lagstiftning och policy stötta i den snabba teknikutvecklingen? Detta och mycket mer kommer att presenteras och diskuteras, både på och vid sidan av scenen, på årets TREFF-konferens. Vi kan redan nu avslöja att infrastrukturministern kommer att vara med i programmet.

Årets konferens kommer att avslutas med en interaktiv session i kombination med ytterligare möjligheter för mingel och nätverkande. Har du innovativa produkter att visa upp eller ett spännande projekt som du vill lyfta fram i vår interaktiva session? Kontakta lisa.almhage@lindholmen.se med förslag.

Anmäl dig senast 28 augusti, länk till eventet finns under rubriken Evenemangslänk lite längre ner på sidan.

Datum: 2019-08-29

Tid: 09:00 - 17:00

Kategorier: Tvärvetenskap

Arrangör: CLOSER & Northern Lead

Plats: Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 3-5, Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om Transporteffektivitetsdagen

Kontaktperson: Lisa Almhage

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-06-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?