Lunchseminarium: Exploring Formal and Informal starts: Migrant women pathways to entrepreneurship in Sweden

Seminarium

Lunchseminarium på Gothenburg Research Institute. Ta med lunch och lyssna på en forskningspresentation. Det finns möjlighet att värma lunch i anslutning till seminariet.

Natascha Webster, kulturgeografiska institutionen, Stockholms universitet: Drawing on field work from two studies, one in the gig economy and the on other on women migrant entrepreneurs, this seminar will discuss formal and informal pathways to entrepreneurialism for migrants in Stockholm.

In-depth interviews with migrants show a range of entry pathways and strategies to starting businesses. The findings expose inequalities and privilege in access to opportunities in urban economies.

Föreläsare: Natasha Webster är postdoktor på Kulturgeografiska institutionen vid Stockholms universitet. Hon är intresserad av genus, entreprenörskap, migration, arbetslivspraxis och regional utveckling. Natashas forskning fokuserar på feministisk ekonomisk geografi och undersöker kvinnligt entreprenörskap i relation till migration och integration.

Datum: 2018-03-20

Kategorier: Forskning, Ekonomi/juridik, Genusvetenskap

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: Rum 326, plan 3, Viktoriagatan 13, Göteborg

Sista anmälningsdag: 2018-03-20 kl. 11:30.

Avgift: Gratis

Kontaktperson: Henric Karlsson

Telefon: 0317862008

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut