Lunchseminarium: MapMI: mapping the cultural life of Milano

Seminarium

Lunchseminarium på Gothenburg Research Institute. Ta med lunch och lyssna på en forskningspresentation. Det finns möjlighet att värma lunch i anslutning till seminariet.

Maps are increasingly used as popular tools to describe a wide array of phenomena and are part of a growing interest into visual tools to present data rich evidence. Maps of cultural life are as common, but usually analyze only one sector, or one neighborhood, or a selected number of sites at the time, making it hard to appreciate the ambiguous and ever changing boundaries of culture at city level and its interplay with urban development. The seminar will present a research project aiming at mapping and measuring cultural vitality in Milano and will share some preliminary findings, highlight some emerging key research questions and reflect on the use of maps in research work.

Föreläsare: Paola Dubini, Associate Professor, Department of Management and Technology, Bocconi University, Milan.

Datum: 2018-05-21

Kategorier: Ekonomi/juridik

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: Gothenburg Research Institute Rum 326, plan 3, Viktoriagatan 13, Göteborg

Sista anmälningsdag: 2018-05-21 kl. 12:00.

Avgift: Free admission

Kontaktperson: Henric Karlsson

Telefon: 0317862008

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut