Lunchseminarium: Hybridity through Labour Mobility; Reconceptualising Inter-firm Knowledge Spillover

Seminarium

Lunchseminarium på Gothenburg Research Institute. Ta med lunch och lyssna på en forskningspresentation. Det finns möjlighet att värma lunch i anslutning till seminariet.

The aim of this paper is to incorporate hybridity as knowledge spillover outcome (and therefore hybridization as a central feature of the spillover process).

Drawing on postcolonial scholar Homi Bhabha's (1994, 1996) concept of hybridity and mimicry, the paper aims to show that availability of new knowledge is no guarantee that it will be replicated; rather, new knowledge is continuously negotiated in various forms within the new context, resulting in hybridity that has traces of both existing local knowledge and new knowledge, thus making spillover of knowledge a selective process.

Föreläsare: Zehra Sayed, forskare vid Gothenburg Research Institute

Datum: 2018-11-27

Kategorier: Ekonomi/juridik

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: Gothenburg Research Institute Rum 326, plan 3, Viktoriagatan 13, Göteborg'

Sista anmälningsdag: 2018-11-27 kl. 12:00.

Avgift: Gratis

Kontaktperson: Henric Karlsson

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-06-22