Lunchseminarium: It's not all 'bout the money - Making profit on gender equality

Seminarium

Lunchseminarium på Gothenburg Research Institute. Ta med lunch och lyssna på en forskningspresentation. Det finns möjlighet att värma lunch i anslutning till seminariet.

Magdalena Petersson McIntyre: It's not all 'bout the money - Making profit on gender equality. Mer information kommer.

Föreläsare: Magdalena Petersson McIntyre, docent i etnologi, forskare vid Gothenburg Research Institute.

Datum: 2018-12-11

Kategorier: Etnologi

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: Gothenburg Research Institute Rum 326, plan 3, Viktoriagatan 13, Göteborg

Sista anmälningsdag: 2018-12-11 kl. 12:00.

Avgift: Free admission

Kontaktperson: Henric Karlsson