Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Västra Götaland + industrin = sant?

Västra Götalands län har en lång tradition av företagsamma industriföretag, företag som är basen för vårt välstånd och vår välfärd. Men hur viktig är industrin för länet idag? Och hur ser framtidsutsikterna ut? Välkommen till ett spännande möte där helt nya data och beräkningar om Västra Götalands län presenteras.

Den 18 februari bjuder Teknikföretagen och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet in dig till ett samtal om industrins framtid i Västra Götalands län. Teknikföretagens chefekonom Mats Kinnwall inleder med att dela med sig av en färsk rapport om industrins betydelse för länet.

Presentationen följs av ett samtal med professor Ola Olsson, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och Mats Kinnwall om vad som krävs för att industrin ska ha kraft att utvecklas i länet. Vad krävs för fortsatt utveckling och framtid för industrin?

DAG:
Måndag den 18 februari 2019
TID: 11:30-13:00 (vi inleder med lunch – presentationen börjar 12:00)
PLATS: Handelshögskolan, Volvosalen, Vasagatan 1, Göteborg

Kostnadsfritt, men anmälan krävs.
Anmäl dig här
 

Sidansvarig: Marie Örninge|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?