Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till ALOKA 2016


Framtidens student

Alumn- och karriärfrågor inom högre utbildning (ALOKA)

>> Här kan du ladda ner talarnas presentationer <<

Yes! Vad skoj att vi får bjuda in dig till Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och ALOKA 2016 med temat Framtidens student. Kvällen den 28 september öppnar vi Handelshögskolans portar och avslutar den 30 september efter lunch.

ALOKA 2016 är en träff där vi utforskar hur vi kan arbeta med dagens studenter så att de möter framtiden som kreativa, modiga och hållbara individer. Vi ser att vi står i ett paradigmskifte där verkligheten formas inifrån och ut där alla våra erfarenheter är avgörande på en arbetsmarknad där den lilla entreprenören kan utmana den stora industrijätten.

Programmet pågår från onsdag kväll till fredag lunch med fantastiska huvudtalare som t ex Björn Lindeblad, civilekonom och exmunk, och workshops där vi visar hur Handelshögskolan arbetar med karriär- och alumnfrågor integrerat. Vi vill skapa ett alldeles speciellt rum där du kan stärka din egen berättelse för dig och i förlängningen för studenten. Hitta inspiration för att bygga alumn- och karriärverksamhet på ditt lärosäte, möta nya vänner och växa i samtalet med varandra. Vårt upplägg bygger på din aktiva medverkan.

Sprid gärna!
Hjälp oss gärna att sprida detta, för vi är så stolta över vårt program och hoppas att med denna träff förstärka alumn- och karriärverksamheten i hela landet. Vi lovar er en händelserik och inspirerande nätverksträff med middag och dans på Skansberget i hjärtat av Göteborg.

Vid frågor eller funderingar får ni gärna kontakta:
ALOKA2016@handels.gu.se


Vi ser fram emot att se dig på konferensen!
Jonna Alfredsson & Ulrik Lork
Career Service Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

 

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2016-10-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?