Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen som alumn!

När du är färdig med dina studier är du alumn till Handelshögskolan, och en av våra viktigaste ambassadörer. Du blir en del av ett nätverk som är värdefullt yrkesmässigt och socialt, och genom att behålla kontakten med Handelshögskolan fortsätter du att utvecklas.

Vår alumnverksamhet strävar efter att skapa värde både för dig som alumn och för Handelshögskolan. Vi vill vara en del av ditt livslånga lärande, och hoppas att du vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kommande generationer av studenter.

Som alumn får du bland annat inbjudningar till våra evenemang, vårt årliga magasin hem i brevlådan, möjlighet att komma i kontakt med forskare och hjälp att rekrytera nya medarbetare via Career Service.

Nätverk, karriär och livslångt lärande

Ordet alumn kommer av latinets alumnus, elev, och används när man talar om tidigare studenter. Alumnverksamhet innebär kontakt och utbyte mellan skola och tidigare studenter. Det finns många fördelar med att vara alumn till Handelshögskolan och med i alumnnätverket. Du får bland annat:

  • Inbjudningar till årliga alumnträffar och till intressanta seminarier med aktuella föreläsare och ämnen.
  • Möjlighet att hålla kontakten med dina gamla kursare och skapa nya kontakter.
  • Handelshögskolans magasin hemskickat en gång per år.
  • Nyheter om Handelshögskolan, vår forskning, utbildning och samverkan via vårt digitala nyhetsbrev ett par gånger per år och löpande via vår LinkedIn-sida.
  • Tillgång till den karriärportal som är exklusiv för Handelshögskolans alumner. Här kan du hitta nytt jobb och även annonsera efter nya medarbetare.
  • Hjälp att hitta studenter till uppsatsarbeten, praktiktjänster mm via Career Service.

 

Att vara alumn till Handelshögskolan är helt kostnadsfritt. Tänk på att hålla din e-postadress uppdaterad, så att du inte missar några inbjudningar! Se "Logga in i alumnnätverket".

Det finns även en fristående alumnförening som du kan välja att bli medlem i: Handelshögskolans i Göteborg Alumniförening (HHGA), www.hhga.se


Kontakta oss gärna: alumni@handels.gu.se

Vi ser fram emot att hålla kontakten med dig! 

 

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2019-01-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?