Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

7 sätt att samarbeta med Handelshögskolan

 

1. DELA MED DIG AV DIN KUNSKAP OCH ERFARENHET
Har du spetskompetens inom ett ämne, eller intressant arbetslivserfarenhet? Det är mycket uppskattat bland studenter när alumner kommer tillbaka till sin gamla skola och bjuder på sin kunskap.

2. ANLITA EN UPPSATSSTUDENT/EX-JOBBARE
Har ni en frågeställning på din arbetsplats som ni inte själva hinner undersöka? Ta hjälp av våra duktiga studenter på grundnivå eller masternivå.

3. REKRYTERA
Kontakta Handelshögskolans Career Service när din arbetsplats behöver rekrytera nya medarbetare, så hjälper vi er att nå rätt målgrupp och stärka ert employer brand. Läs mer om Career Service här.

4. DELTA I KOMPETENSUTVECKLING
Bredda och/eller fördjupa din kunskap genom att vidareutbilda dig på Handelshögskolan. Skolan erbjuder både öppna program som Executive MBA och MeetingPoints och skräddarsydda lösningar anpassade efter din organisations behov. Läs mer om Handelshögskolans vidareutbildning här.

5. DELTA I FORSKNINGSSAMARBETE
Din organisation kan fi nansiera forskning som möter era kunskapsbehov. Kontakta oss om du vill veta mer.

6. BLI PARTNERFÖRETAG
Handelshögskolans strukturerade samarbete med näringslivet heter Partnerprogrammet och har funnits sedan 1999. Idag är över 40 företag partners till skolan. Läs mer om vad Partnerprogrammet ger här.

7. DONERA
Du eller din organisation kan donera medel till exempelvis ett ämne eller en institution som ligger dig varmt om hjärtat.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-06-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?