Från Spotify till Google

Nyhet: 2018-03-26

För andra året anordnar vi en träff för våra alumner i Storbritannien.
Den 25 april bjuder vi in till en nätverksträff på prisbelönta Aquavit i London. Under kvällen kommer Patrik Ström, prefekt på Företagsekonomiska institutionen, att berätta om Handelshögskolan idag. Kvällens talare är Christian O. Andersson, engineering manager, som berättar om sin inspirerande resa från Handelshögskolan till techgiganterna Spotify, Facebook och Google. Ett utmärkt tillfälle för inspiration, mingel och nostalgi.

Platserna på detta event är väldigt begränsade och därför gäller ”first come, first served” principen.

Varmt välkommen!

PROGRAM:
19.00 Mingel med tilltugg och dryck
19.30 Patrik Ström hälsar välkommen
19.45 Föreläsning med Christian O. Andersson
20.30 Middag

Dag: Onsdag 25 april 2018
Tid: kl.19-22
Plats: Aquavit, St James’s Market 1 Carlton Street, London SW1Y 4QQ
Anmäl dig på www.handels.gu.se/alumni
OSA: Onsdag 18 april

ENGLISH!

ALUMNI EVENT WITH THE SCHOOL AND CHRISTIAN O. ANDERSSON

For the second year the School is arranging an event for our alumni in Great Britain.
On April the 25th, we invite you to a networking dinner at award-winning Aquavit in London. During the evening, Patrik Ström, Head of Department of Business Administration, will be presenting news from the School. The speaker of the evening is
Christian O. Andersson, engineering manager, who will talk about his inspiring journey from the School of Business, Economics and Law to the tech giants Spotify, Facebook and Google. A great opportunity for inspiration, networking and nostalgia.

The seats of this event are very limited and therefore the “first come, first served” principle applies.
Warm welcome!

PROGRAMME: