Välbesökt alumniträff för de som läste före 1971

Nyhet: 2018-04-15

Den 12 april gästades Handelshögskolan av 175 alumner som studerade före 1971, dvs medan skolan fortfarande var en fristående högskola. Äldste man på plats påbörjade sina studier 1947!

Förutom möjligheten att mingla och träffa gamla bekanta, bjöds alumnerna på en föreläsning av Per Cramér som berättade om Handelshögskolans historia, nuläge och framtidsplaner. Det fanns även tid till frågor och intresset från alumnerna att få veta mer om Handelshögskolan av idag var stort.

De fick också träffa dagens studenter och kåraktiva som delade med sig av sina erfarenheter av att studera på Handelshögskolan 2018 och hur de ser på sin tid på skolan och på sin framtid.

Vi hoppas att ni alla hade en trevlig dag!

Vem är vem på bilderna? Hör gärna av dig till maria.norrstrom@handels.gu.se så lägger vi till en bildtext.

Till vänster: Anders Berglöw, årskurs 1964

Marskalkämbetet fanns på plats

Från vänster: Per Anders Berman, Sten Lindgren, Arne Bigsten och Claes G Alvstam

Till vänster: Axel Targama

Gunilla Bornmalm-Jardelöw

Per Cramér, Handelshögskolans rektor

Studenterna Astrid, Victor, Kevin och Jessica

Joakim Hökegård, ordförande för den fristående alumniföreningen HHGA

Claes G Alvstam, Göran Malm och Claes Pollnow

Till höger: Björn O Albrektson

Per Cramér (till höger) med en trio från vårt partnerföretag Hogia: Bert-Inge Hogsved, huvudägare, koncernchef och grundare, Åse Hogsved, huvudägare och Jan Rudberg, styrelseordförande. De började sina studier på Handelshögskolan 1967, 1965 respektive 1966.

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2018-04-06