Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Personuppgifter i alumndatabasen


Vad gäller för de uppgifter du lämnar till den nya databasen?

Informationen om dig sammanställs i vår lösenordsskyddade databas, där hela innehållet endast är tillgängligt för de personer som arbetar med alumnverksamheten på Göteborgs universitet och Handelshögskolan. Namn, hemadress, utbildning och examensår överför vi automatiskt från vårt studiedokumetationssystem Ladok.

Då vi har många alumner behöver vi ditt personnummer för en säker identifiering och för automatiskt uppdatering av dina adressuppgifter som hämtas från SPAR (Statens person-och adressregister). Personnummret syns aldrig för andra alumner.

Göteborgs universitet är en myndighet och lyder därför under offentlighetsprincipen. Du har därför alltid rätt att när som helst ta del av den information som finns registrerad om dig.

Vi förbehåller oss rätten att utesluta personer som använder databasen i kommersiellt rekryteringssyfte, för reklam eller annat som strider mot god etik på nätet. Vi kommer att hålla kontroll över nätverket så till vida att nätverkets syfte: att hålla kontakten mellan alumner och Handelshögskolan, inte äventyras.

Sidansvarig: Maria Norrström|Sidan uppdaterades: 2018-05-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?