Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Partnerprogrammet våren 2014

 

22 januari
Robert Bergqvist - Prognos för året
SEBs chefsekonom ger oss en prognos för 2014, från globalt till nationellt perspektiv. Kl. 13.00-14.30.
> Mer information

25 februari
Frukostworkshop om Konsumtionens digitalisering
Partnerprogrammet har möjlighet att erbjuda er platser till Centre for Retailings frukostworkshop om hur den ökande användningen av mobila enheter påverkar handeln. Kl. 07.45-09.15
> Mer information

26 februari
Workshop om barnrättsprinciperna för företag
Varför bör ditt företag ha barn som en målgrupp i CSR-arbetet? Detta och många andra frågor lyfts under dagen. I samarbete med UNICEF Sverige och The Academy for Human Rights in Business/CSR Sweden. Tid: 09:30-16-30, inkl. lunch.
> Mer information

4 mars
Branschöverskridande kompetensknippen - nya perspektiv på Västsveriges näringslivsstruktur
Presentation av den nyutvecklade metoden Skill relatedness-analys som används för att beskriva och analysera Västsveriges näringslivsstruktur. I samarbete med Reväst, Västra Götalandsregionen och Region Halland. Kl. 14.00-15.45.
> Mer information
 

5 mars
Föreläsning med Anders Borg
Möt finansminister Anders Borg när han gästar Handelshögskolan den 5 mars och talar om “En politik för fler jobb”. Kl. 14.00-15.30.
> Mer information
 

13 mars
Skatteforskningsdagen
SkatterättsAkademin vid Juridiska institutionen och Handelshögskolans Partnerprogram inbjuder till vårens Skatteforskningsdag. Kl. 14.00-17.00 + mingel.
> Mer information

25 mars
Senior Partner Day SKF
VD Tom Johnstone talar under rubriken tala under rubriken ”Leadership and sustainability in a global firm”. Efteråt väntar mingel tillsammans med studenter och SKF. Kl. 13.30-15.00 + mingel.
> Mer information

10 april
The Professor Kurt Grönfors Memorial Lecture
Ett antal namnkunniga forskare inom juridik. Fokus kommer att ligga på personer som stod nära skolans tidigare rektor Kurt Grönfors.
> Mer information

23 april 
Åtgärder för att begränsa klimatets förändringar
Handelshögskolans professor i miljöekonomi Thomas Sterner presenterar IPCCs nya rapport om åtgärder för att begränsa klimatets förändringar. Thomas Sterner är Lead Coordinating Author för en del i FN-rapporten.
> Mer information

23 april
På spaning efter framtiden
Handelshögskolans alumniträff och partnermöte med medverkan av Pernilla Jonsson från Kairos Future. Om hur man utvecklar sitt varumärke baserat på fakta och framtidsinriktad analys.
> Mer information

29 april
Forskarfrukost: Vägen till hållbar framgång – om kunskapsöverföring i organisationer
Anna Jonsson, organisationsforskare på Handelshögskolan har identifierat ett antal förutsättningar som förklarar varför och hur vissa företag lyckas bättre än andra i att möta krav på ständig förnyelse, genom att utveckla medarbetarnas kompetens och kunnande.
> Mer information och anmälan

6 maj
Percy Barnevik: Från styrelserum till slum - om framtidens ledarroll & entreprenörskap för världens fattiga
Handelsalumnen Percy Barnevik kommer till Göteborg för att möta studenter på Handelshögskolan och Chalmers. Ett begränsat antal platser kommer att erbjudas skolans partnerföretag.
> Mer information och anmälan

8 maj
Invigning CGHRM
Centrum för Global Human Resource Management där Handelshögskolan utgör en del. Centrumet blir ett nav för forskning om personalledning och HRM för att stärka den svenska konkurrenskraften i en global omvärld. > Mer information

27 maj
15-årsjubileum och sommaravslutning med havstema
Partnerprogrammet firar 15 år och detta firar vi i samband med sommaravslutningen, då vi även arrangerar ett eftermiddagsseminarium som ger en spännande populärvetenskaplig inblick i olika havsrelaterade områden. Från kl. 15.
> Mer information

2 juni
Lunchföreläsning om innovationsförmåga
Det här seminariet kommer att belysa skillnader mellan produktutveckling och innovation och vilka utmaningar företag som vill bli mer innovativa står inför. Med Maria Elmquist från Chalmers.
> Mer information

Sidansvarig: Maria Norrström|Sidan uppdaterades: 2014-12-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?