• Workshop 15 maj: Framtidens ledarskap - Emotionell intelligens

[2018-03-26] Framtidens ledarskap ställer många och höga krav på både chefer och medarbetare. När analytiska och tekniska färdigheter inte längre räcker till har forskare börjat rikta blicken inåt mot förmågor som självkännedom, empati och förmågan att leda sig själv med inre hållbarhet. Men hur tränar man dessa förmågor och hur använder man dem i det dagliga ledarskapet?

• Workshop 15 maj: Framtidens ledarskap - Emotionell intelligens

• Handelshögskolan i Göteborg stärker samarbetet med offentlig sektor

[2018-03-21] Med den nya partnerformen Public Associate Partner breddar nu Handelshögskolan vid Göteborgs universitet sitt samarbete med offentlig sektor, med målet att skapa nytta för båda parter och bidra till samhällsutvecklingen. Att vidga studenternas perspektiv vad gäller framtida möjligheter på arbetsmarknaden har ett särskilt fokus.

• Handelshögskolan i Göteborg stärker samarbetet med offentlig sektor

• Välkommen till Executive Seminar: Silicon Valley - Vad är på gång?

[2018-02-08] 7 mars 2018: Helena Kristersson, VD, The Swedish-American Chamber of Commerce San Francisco/Silicon Valley

• Välkommen till Executive Seminar: Silicon Valley - Vad är på gång?

• Welcome to MeetingPoint Organisational structure and culture

[2018-01-29] Once an organizational strategy is set, it is the task of management to design, build and maintain an organizational culture capable successfully implementing it. Designing, shaping and managing culture is a complex, difficult, yet important task. This module reviews the conceptual tools and practical knowledge needed to do so.

• Welcome to MeetingPoint Organisational structure and culture

• Welcome to Future Mobility January 30 2018

[2017-12-19] In the mobility sector, three trends are here to stay: electrification, autonomous vehicles (self-driving) and shared mobility. Are the science fiction dreams of the 20th century about to become reality?

• Andra AP-fondens VD om att vara partnerföretag till Handelshögskolan

[2017-11-27] Eva Halvarsson, vd för Andra AP-fonden, menar att det är en viktig del av verksamheten att vara partnerföretag till Handelshögskolan i Göteborg. Dels för att vara med och utveckla forskningen, dels för att kunna rekrytera personer därifrån.