Executive seminar: bokrelease

Nyhet: 2016-02-11

Under ytan: Röster om innovation & entreprenörskap

Innovation och entreprenörskap kan förändra ekonomin och samhället. Men hur och när händer det? Sveriges ledande experter inom området ger svar på tal i den rykande färska boken "Sveriges entreprenöriella ekosystem - företag, universitet och politik" utgiven under redaktörskap av Maureen McKelvey & Olof Zaring, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Det offentliga samtalet om innovation och entreprenörskap fyllt till brädden av modebegrepp; fakta och djupare förståelse är ibland förbisedda. Därför föreslås alltför ofta förenklade lösningar på komplexa problem som har direkt bäring på internationell konkurrenskraft och ekonomisk tillväxt. Praktiken i Sverige utformas i flera fall i strid mot forskningen - men vad är egentligen rätt och fel?

Välkommen på bokrelease!

Datum & tid: 3 mars 2016 kl 11:00-13:00 (inklusive lunch)
Plats: Malmstensvåningen (hiss A, plan 6), Handelshögskolan, Vasagatan

Sista anmälningsdag den 29 februari