Forskarfrukost: Vägen till hållbar framgång - om kunskapsöverföring i organisationer

Nyhet: 2014-03-25

De organisationer som förstår att deras utveckling och framgång är beroende av deras medarbetares utveckling, är de som står bäst rustade för att möta förändringar och upp- och nergångar i efterfrågan. I dessa organisationer pågår ständigt effektiviseringar och förbättringar med inställningen att utveckla medarbetarnas kompetens och kunnande snarare än att försöka hitta rätt kompetens. Det menar Anna Jonsson, organisationsforskare på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, som identifierat ett antal förutsättningar som förklarar varför och hur vissa företag lyckas bättre än andra i att möta krav på ständig förnyelse.

Välkommen till partnerprogrammets forskarfrukost där Anna Jonsson berättar om sina studier av kunskapsintensiva företag, bland annat IKEA och Mannheimer Swartling. Hon är aktuell med boken True partnership as true learning – knowledge sharing within Mannheimer Swartling.

Vi inleder som vanligt med en välsmakande frukost.

Datum: Tisdag 29 april 2014
Tid: 07:30 – 09:30. Frukostbuffén serveras från kl 07:30, Anna Jonsson talar 08:00-09.00 och efterföljande frågor fram till 09:30.
Plats: Malmstenmatsalen, våning 6 A-huset, Handelshögskolan Vasag. 1

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-09-08