Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

MeetingPoint CSR - Vägen till en hållbar strategi

Nyhet: 2016-05-25

Workshop 16 juni

Att integrera hållbarhet i affärsstrategi är lättare sagt än gjort. I en tid när alla vill sälja hållbarhetsråd till företagsledare är det intressant att vända sig lärdomar från forskningen om hur hållbarhet kan integreras i affärsstrategi.

Under en halvdags workshop varvas praktiska exempel med inblick i den senaste hållbarhets- och strategiforskningen. Tillsammans utforskar vi om, och i så fall hur, hållbarhet kan integreras i de deltagande organisationernas strategi.

Workshopen leds av föreståndaren för Handelshögskolans Centre for Business in Society – docent Niklas Egels Zandén. Niklas har lång erfarenhet av Executive Education inom såväl strategi som hållbarhet. Han är även projektledare för ett forskningsprojekt om hållbarhet och strategi. Medverkar gör även Eliina Brinkberg, CSR Manager på Nudie Jeans Co.

Halvdagen inleds med en gemensam lunch. Välkommen!

Datum: 16 juni 2016, kl. 13.00-16.30 inkl. lunch
Plats: Malmstensvåningen, Handelshögskolan, Vasag. 1, Göteborg

>> Anmäl dig här

 

AV:

Sidansvarig: Maria Norrström|Sidan uppdaterades: 2017-09-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?