SEB Senior Partners Day: Tillväxt, omvandling, hållbarhet

Nyhet: 2016-03-07

Varmt välkommen till ett spännande seminarium med huvudtalare Klas Eklund Senior Economist på SEB och Jan Jörnmark, docent Handelshögskolan och Chalmers.

Kan ekonomisk tillväxt förenas med god miljö, full sysselsättning och en rimlig fördelning? Vilka är de viktigaste trenderna är i det nya globala samhället? Avslutande diskussion och frågestund modereras av Åsa Lindell.

Efter seminariet serveras en lunchbuffé för Handelshögskolans partnerföretag och studenter.

Datum & tid: 7 april 2016 kl 10.30-13.00 (inklusive lunch)
Plats: Malmstenssalen, Handelshögskolan, Vasagatan 1

* Sista anmälningsdag 31 mars

10:30 Olof Johansson-Stenman, prorektor, hälsar välkommen.
10:45-11:15 Jan Jörnmark talar om varför digitaliseringen och urbaniseringen är de viktigaste trenderna i det nya globala samhället.
11:20-12:05 Huvudtalaren Klas Eklund, ”Tillväxt, omvandling, hållbarhet”
Klas Eklund berättar om tillväxtens drivkrafter, hur den mäts, hur den kan göras hållbar – och hur finanssektorn behövs för en grönare tillväxt.
12:05-12:30 Samtal och frågor från publiken med Åsa Lindell
ca 12:30 Lunchbuffé på Hyllan