Välkommen till Ekonomisk utblick 2018 den 11 december

Nyhet: 2017-11-21

Med Andra AP-fonden

Vid Ekonomisk utblick 2018 får vi lyssna till Anders G Johansson, som jobbar med makro- och allokeringsfrågor på Andra AP-fonden. Vi kommer få höra hur han ser på utsikterna för den globala ekonomin under det kommande året, och kommer försöka att binda ihop makro i teori och praktik.

Anders började sin karriär på Swedbanks fondbolag Robur år 2000, ungefär samtidigt som IT-bubblan sprack. Anders var bland annat med och skapade och förvaltade Roburs fond-i-fonder och generationsfonder. Sedan 2008 jobbar Anders på Andra AP-fonden. Under hela hans karriär har han jobbat nära makroekonomiska och allokeringsmässiga frågeställningar. Anders har en MSc i nationalekonomi från Uppsala universitet.

Välkommen!

När: Måndag 11 december 2017 kl. 14.00-15.30
Var: Malmstensalen, Handelshögskolan, Vasagatan 1

>> Välkommen att anmäla dig här