Executive seminar med Parul Sharma

Nyhet: 2016-02-03

Antikorruption: "CSR spektrumet & efterlevnad"

Det räcker inte att nöja sig med uppförandekoder. Nu måste företagen gå från ord till handling i hållbarhetsarbetet.

En ny kommande lagstiftning kräver av företagen att de konkret kan beskriva hur de granskar och följer upp sina leverantörer. Svenskt näringsliv med exempelvis leverantörer i högriskländer ställs här inför en stor utmaning.

Välkommen på Lunchseminarium med Parul Sharma, Head of CSR Compliance och rektor på the Academy for Human Rights in Business. Parul har en mångårig erfarenhet inom området CSR och ansvarfulla leverantörsled inom näringslivet och har under flera år rankats som en av de mest inflytelserika CSR experterna i Norden. Medverkar gör också hennes kollega Linn Gustavsson, Associate/Biträdande jurist på Vinge advokatbyrå.

Datum & tid: 1 mars 2016 kl 11:00-13:00 (lunch serveras kl 12:00)
Plats: Malmstensvåningen (hiss B, plan 6 (hus A), Handelshögskolan, Vasagatan 1

Exklusivt för Handelshögskolans partnerföretag.

Sidansvarig: Maria Norrström|Sidan uppdaterades: 2017-09-08