Workshop 15 maj: Framtidens ledarskap - Emotionell intelligens

Nyhet: 2018-03-26

Framtidens ledarskap ställer många och höga krav på både chefer och medarbetare. När analytiska och tekniska färdigheter inte längre räcker till har forskare börjat rikta blicken inåt mot förmågor som självkännedom, empati och förmågan att leda sig själv med inre hållbarhet. Men hur tränar man dessa förmågor och hur använder man dem i det dagliga ledarskapet?

Den här workshopen ger dig en teoretisk grund, möjlighet dela och lära av andras erfarenheter samt praktisk träning i ett antal verktyg, bland annat Mindfulness och emotionell intelligens.

Lasse Lychnell är lärare och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och forskar om inre utveckling, ledarskap och verksamhetsutveckling. I undervisningen fokuserar han på globala utmaningar och hur närvaro, medkänsla och visdom kan bidra till att nå de globala målen för hållbar utveckling.

"Jag brinner för att bidra till förändring i gränslandet mellan människors inre utveckling, ledarskap och verksamhetsutveckling."

Rebecka Arman är lärare och forskare vid Handelshögskolan i Göteborg och forskar om chefskap, organisationsutveckling och HR. Hon undervisar om ledarskap, team, grupputveckling samt kommunikation och föredrar upplevelsebaserad pedagogik där deltagarna utbyter och lär av varandras erfarenheter. Hon praktiserar själv dagligen Mindfulness-metoder för stresshantering, närvaro och konflikthantering.

”Jag brinner för att utveckla förmågor som krävs för ökad förståelse mellan människor, som minskar polarisering, konflikter och ger gemensam handlingskraft.”

Lasse kommer att bjuda på en workshop där man får prova på och använda olika tekniker för att jobba både inåt och utåt. Teori varvas med praktiska övningar kopplade till utmaningar i er verksamhet. Under denna halvdag kommer Rebecka att vara vår ciceron och moderator och hålla i frågestund och diskussioner.

Schema:
11.30 Registrering på Dockyard hotell
12.00 Gemensam lunch på restaurang Reveljen
13.00 Executive workshop, Dockyard hotell
16.30 Avslut

Datum: 15 maj 2018 kl 11.30-16.30
Plats: Dockyard Hotel (Nya Varvet), Skeppets Ärans väg 23, Göteborg

Exklusivt för partnerföretag, begränsat antal platser.
Inbjudan med anmälningslänk skickas via e-post.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-09-08