Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Erbjudanden till partnerföretag

Partnerprogrammets värdefulla erbjudande till företag och organisationer spänner över fyra huvudområden: Kompetensutveckling, Rekrytering & Employer Branding, Exponering och Rådgivande mötesplatser.

Presentationsbroschyr:

Bli partner till Handelshögskolan

Kompetensutveckling – Handelshögskolan är er partner i kompetensförsörjning

 

1. I partneravtalet ingår kompetensutveckling i olika ämnen. MeetingPoints är halv- eller heldagssemi-narier inriktade på ett specifikt ämne, såsom MeetingPoint HR och MeetingPoint Accounting. Inne-hållet fokuserar på trender och nyheter inom omåredet och bland föreläsarna finns både forskare och yrkesverksamma.

2. I avtalet med Handelshögskolan ingår så kallade Forskarfrukostar/forskarluncher där forskare presenterar och diskuterar ett aktuellt ämne tillsammans med partnerföretag över en måltid. Dessutom finns det möjlighet att arrangera en fortsatt fördjupning med forskaren ute hos partnerföretaget om så önskas.

3. Partnerprogrammet arrangerar Executive Seminars, seminarier inom aktuella ämnen med promi-nenta gästföreläsare från näringslivet eller välrenommerade forskare från akademin. För Senior partnerföretag ingår även möjligheten att arrangera Executive Seminars ute på företaget med någon av Handelshögskolans gästprofessorer, alumn eller namnkunnig person på företaget.

4. Executive Faculty är en möjlighet för skolans Senior partnerföretag att delta i undervisningen på ett strukturerat sätt tillsammans med en forskande lärare.

5. Dessutom har Senior partnerförtetag 10 procent rabatt på avgiften till Handelshögskolans Executive MBA-program. 

Läs mer om Executive MBA Programme

 

Rekrytering och Employer Branding

 

Handelhögskolans Career Service är en mycket användbar plattform för möten mellan Handelshögsko-lans studenter och er som partnerföretag. Genom olika former av aktiviteter och exponering gentemot Handelshögskolans studenter kan ni bygga ert employer brand. Vi har kunskapen och väl inarbetade processer som stödjer er organisation i det arbetet. Via Career Services webbverktyg kan ni också annonsera extra-, deltids- och heltidsjobb samt examensarbeten. Ni kan även göra era jobbannonser tillgängliga för Handelshögskolans alumner (f d studenter).

I avtalet med Handelshögskolan ingår också möjlighet att ordna frukost- och lunchpresentationer för våra studenter i skolans lokaler. Vi hjälper er med marknadsföring, utskick, affisch, inbjudan och allt praktiskt kring arrangemanget.

Gästföreläsare från näringslivet är ett mycket uppskattat inslag i våra utbildningar och kurser. Kanske har ni medarbetare som har kunskaper inom ämnen som ingår i Handelshögskolans kurser? I så fall hjälper vi er gärna att ordna gästföreläsningar. Under rubriken Executives on Campus möter företagsledare studenter under ett seminarium och efterföljande diskussion. 

Rådgivande mötesplatser


Som partnerföretag har ni möjlighet att medverka i olika typer av rådgivande mötesplatser såsom refe-rensgrupper, roundtables och advisory boards. Mötesplatserna möjliggör för både diskussion om utbild-ning och utveckling av dessa samt till kunskapsutbyte mellan akademi och näringsliv.

Exponering – ni syns på Handelshögskolan


Som partnerföretag syns ni på Handelshögskolans webbplats samt i Handelshögskolans huvudentré. Ni står även med i Handelshögskolans årsberättelse som ges ut en gång per år till alumner och andra intressenter med en upplaga om 20 000 exemplar samt i vår utbildningsbroschyr som ges ut i ca
6 000 exemplar. Vi affischerar också på skolan inför arrangemang som ni anordnar genom Career Service.

Som partnerföretag erbjuds ni att ha ett presentationsbord i Handelsrätten, Handelshögskolans kafeteria, under en heldag. Detta är ett utmärkt sätt att kommunicera med studenter och marknadsföra t ex ett traineeprogram, en studentaktivitet på ert kontor eller inför en rekrytering.

Senior Partners erbjuds även möjlighet att ordna en så kallad Senior Partner’s Day som är ett unikt sätt att under en hel dag exponera sin verksamhet för studenter, forskare och andra partnerföretag. Detta kan t ex göras i form av ett seminarium där företaget bjuder in någon aktuell och intressant gäst att föreläsa.


För mer information om Handelshögskolans Partnerprogram,
kontakta gärna Annelie Dagerklint via e-post: annelie.dagerklint@handels.gu.se

 

Sidansvarig: Maria Norrström|Sidan uppdaterades: 2019-11-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?