Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ledningsgruppen


Handelshögskolans ledningsgrupp består av dekanus Per Cramér (kallad rektor), prorektor Olof Johansson Stenman och vicerektor Jan Marton.

Per Cramér
Professor, rektor
Handelshögskolan vid Göteborgs universitet
Box 600, SE 405 30 Göteborg
Vasagatan 1
031-786 5521
per.cramer@handels.gu.se

Per Cramér är professor i internationell rätt med speciell inriktning mot europeisk integrationsrätt. Som rektor för Handelshögskolan är han den som primärt har hand om ledningens kontakter med samhälle och näringsliv och med Göteborgs universitet. han ansvarar också för personal, ekonomi, infrastruktur mm.

Olof Johansson Stenman
Professor, prorektor
Institutionen för nationalekonomi med statistik
Box 640, SE 405 30 Göteborg
Vasagatan 1
031-786 2538
olof.johansson@economics.gu.se

Olof Johansson Stenman är rektors ställföreträdare. I ledningsgruppen ansvarar han för frågor som rör forskning. Hans nuvarande forkningsintressen handlar främst om betendeekonomi med tillämpningar i t ex miljöekonomi, offentlig ekonomi och risk och osäkerhet.

 

Jan Marton
Docent, vicerektor
Företagsekonomiska institutionen
Box 610, SE 405 30 Göteborg
Vasagatan 1
031-786 4797
jan.marton@handels.gu.se

I ledningsgruppen ansvarar Jan Marton för frågor som rör grundutbildning. Hans forskning rör sig inom området redovisning, bland annat om hur osäkerhet och bedömningar påverkar redovisningens användbarhet, samt hur redovisning i banker fungerat före och under finansiell kris. Jan Marton undervisar inom externredovisning, med särskilt fokus på värderingsfrågor, redovisningsteori och användning av redovisning.

 

Sidansvarig: Maria Norrström|Sidan uppdaterades: 2017-02-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?