Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Mycket nöje ger värdefull nytta

Genom Handelshögskolans i Göteborg Studentkår (HHGS) utvecklas
du även utanför studierna. Studentkåren är full av drivna studenter och entreprenörsanda och gör att din tid på Handelshögskolan blir
ännu mer givande och rolig.

Studentkårens syfte är att skapa mervärde för studenterna på Handelshögskolan, till exempel genom att göra det möjligt att få praktisera de teoretiska kunskaperna. Detta kan du göra genom att leda något av kårens stora projekt, extrajobba på något av kårbolagen eller varför inte engagera dig i utbildningsbevakningen för just ditt program. Genom HHGS möter du toppen inom näringslivet och engagerade studiekompisar – personliga kontakter som vidgar dina möjligheter.

Handelshögskolans studentkår har tre huvudsakliga fokusområden – utbildningsbevakning, näringslivsverksamhet och studiesocial verksamhet. Inom varje område finns mängder med olika föreningar, projekt eller uppdrag att engagera sig i eller bara ta del av.

Som ny student tas du emot med ett välkomstevent som pågår under de tre första veckorna. Det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra studenter på skolan och HHGS ser också till att du bekantar dig med Göteborg som stad, din omgivning och många företag.

Genom studentkåren har du till studentpris tillgång till Fysikens två stora motionsanläggningar där du kan välja på ett 40-tal olika aktiviteter; klätterväggar, vattenträning, bollsporter, gruppträning, gym m.m. Läs mer på Fysikens webbplats.

I studentkårens bokhandel Handelsboden hittar du kurslitteratur och annat du kan tänkas behöva för dina studier till mycket bra priser.

 

Vad vill du göra under din studietid?
Kårledningen finns för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer!
Mer om HHGS hittar du på www.hhgs.se

 

GFS Studentservice
GFS är en samarbetsorganisation för alla studentkårer i Göteborg och erbjuder t ex juridisk rådgivning, Studenthälsan och friskvård på de två Fysiken-anläggningarna.

Länk till GFS Studentservice

 

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2017-03-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?