Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Career Service


Studier på Handelshögskolan ger dig många valmöjligheter, men det är kanske inte alltid så lätt att veta vad man vill. Som ett stöd för dig i att hitta din väg i utbildningen och yrkeslivet finns Career Service.

Career Service verkar som en länk mellan studenter och företag. Genom aktiviteter som företagspresentationer, färdighetsträning, cv-granskning och karriärcoaching hjälper Career Service dig att bli förberedd för yrkeslivet. Karriärcoaching finns även integrerat i flera av våra utbildningsprogram.

Många företag, både svenska och internationella, annonserar sina lediga jobb via Career Service. Som student får du tillgång till annonser om allt från internationella praktikplatser och extrajobb till kvalificerade heltidstjänster.

Vad händer efter examen?
Career Services stöd och vårt nära samarbete med näringslivet ger resultat. Det visar undersökningen "Vad hände sedan?" som vi genomfört på studenter ett år efter examen sedan 2009. Den senaste undersökningen visar att 92% av de som valt att söka jobb efter avslutade studier fick arbete inom sex månader efter examen och 50% hade tackat ja till ett jobberbjudande redan innan examen. De har arbetsuppgifter som matchar deras utbildning och är nöjda med sin arbetsmiljö, vilket är minst lika viktigt.

 Till Career Service webbplats

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2017-01-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?