Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Daniel Lagerlöf student på MSc Logistics and Transport Management

Daniel Lagerlöf läste fick läsa upp sin högskolebehörighet på Komvux och började sedan läsa ekonomi med inriktning mot revision men insåg under utbildningen att det var logistikområdet som intresserade honom mest och bytte därefter till Logistikprogrammet. Idag läser han MSc Logistics and Transport Management.

Vad läste du på gymnasiet?
- Jag läste Barn- och fritidsprogrammet och läste sedan till min högskolebehörighet på Komvux så det går att plugga vidare trots att man inte läser natur- eller samhällsprogram. Det tycker jag är viktigt att ha med sig, det går att börja plugga här även om man inte har rätt behörighet när man tar studenten.


Hur gick du tillväga när du skulle välja skola och masterprogram?
- Mitt intresse för logistik växte under tiden som jag läste min kandidatexamen då jag fick större inblick i vad det faktiskt är. Jag har även haft en förkärlek till Göteborg som stad och jag vill stanna här efter studierna vilket gjorde att masterprogrammet här i logistik blev ett självklart val!


Varför skulle du rekommendera Handelshögskolan?

- Skolan har nära kontakt med näringslivet och därför många spännande gästföreläsare. Det arrangeras även många olika slags events på skolan med olika företag som man som student kan knyta kontakt med redan under studietiden. Lärarna är också en bra anledning att börja plugga här, de är intresserade och duktiga i de ämnen de undervisar. Alltid engagerade och tvekar inte att svara på frågor efter föreläsningarna om det är nåt som vi studenter inte har förstått.


Har du tips till de som ska söka in på Handelshögskolan snart?
- Ställ dig i kö hos studentbostäderna på en gång, desto tidigare desto bättre! Eller börja kolla på bostadsmarknaden i god tid då det kan vara knivigt att fixa boende i början!
 

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2019-01-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?