Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Gustaf Ström läser sitt fjärde år på Handelshögskolan

Gustaf Ström flyttade från Stockholm till Göteborg för att läsa ekonomprogrammet - men också för att få en bra koppling mellan näringslivet och studierna. Han tog sin kandidatexamen från Handelshögskolans kandidatprogram i ekonomi och läser idag masterprogrammet Innovation and Industrial Management.

Vad lockade dig att läsa på Handelshögskolan i Göteborg? 
- Kopplingen mellan näringslivet i Göteborg och Handelshögskolan var viktig när jag valde var jag skulle plugga. Även möjligheterna att studera utomlands vägde in och femte terminen läste jag i Wien, Österrike, säger Gustaf Ström.

Hur blev din utlandstermin?
- Jag bär med mig internationella kontakter och man känner att jag är ett halvår rikare på internationella erfarenheter, säger Gustaf och tillägger:
- Utbytesstudier för mig handlar kanske inte bara om att leva i ett annat land utan att träffa nya människor, nya nationaliteter och verkligen anamma det som, i den här kontexten, är utländskt.

Vilken termin har varit roligast hittills? 
- Det måste nog ha varit när jag skrev min kandidatuppsats som jag skrev tillsammans med en kursare på ett företag i Göteborgsområdet. Det var intressant att hamna i ett företagsklimat och byta kontakter så man var ju rikare på det sättet också, säger Gustaf Ström.

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2018-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?