Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Madeleine Ngo student på MSc Innovation and Industrial Management

Madeleine Ngo läste naturvetenskapligt program på gymnasiet och sökte sedan in på Handelshögskolans ekonomprogram. Hon har sin kandidat inom företagsekonomi, redovisning och läser idag masterprogrammet Innovation and Industrial Management


Hur gick du tillväga när du skulle välja skola och masterprogram?
- Att läsa på Handelshögskolan i Göteborg var givet för mig. Jag valde Innovation and Industrial Management eftersom att det verkade vara ett program som är relevant för framtiden. Det kändes som ett utmanande och intressant program!

Hur blev du intresserad av management?
- Mitt intresse för management handlar delvis om att det känns så framtidsinriktad. Men även för att det är ett ämne som är användbart och kan appliceras i många företag och situationer.

Varför skulle du rekommendera Handelshögskolan?
- Av flera anledningar! Handelshögskolan är ett universitet med resurser som kan förbereda sina studenter för framtiden. Lärarna är kompetenta specialister som vill sina studenters bästa. Studiemiljön här är också väldigt bra då studenterna är ambitiösa och motiverade vilket gör det extra roligt att gå till skolan varje dag.
 

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2018-12-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?