Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Program/kurser - företagsekonomi

"Ja, jag hade valt samma väg och hade mer än gärna gjort det en gång till"

Victoria Heindorff-Meuller läste almänna civilekonomprogrammet som det hette innan det bytte namn till ekonomprogrammet. Nu är hon Marknadschef för Mercedes-Benz Sverige och Danmark. 2015 var hon nominerad till tidningen Resumés pris "Sveriges Bästa Marknadschefer".

Läs mer om alumnen Victorias karriärsresa

 


 

"Lita mer på dig själv och din magkänsla"

Mimmi Holm läste ekonomprogrammet med analytisk inriktning och arbetar nu för EF Corporate Language Learning Solutions i Tyskland.

Läs hela intervjun med Mimmi

 


 

"Skolan byggde upp en nyfikenhet och ambition att våga möta problem"

Edward Lindqvist läste MSc in Industrial and Financial Management. Idag bor han i Toronto, Kanada, och går ett traineeprogramm för EF Education First.

Läs hela intervjun med Edward
 


 

"Utan min utbildning på Handels hade jag inte varit där jag är idag."

Anna Hägglind har en kandidatexamen i företagsekonomi med analytisk inriktning från Handelshögskolan. Idag arbetar hon som Sälj- och Marknadskoordinator på företaget Northern Offshore Services AB.

Läs hela intervjun med Anna"Jag skrev en lista på vad jag ville att min framtida arbetsgivare skulle kunna erbjuda mig och H&M kom i topp på den listan."

Christopher Skogfeldt har läst företagsekonomi och MATIX. Han arbetar idag med strategi och analys på H&M i Stockholm.

Läs hela intervjun med Cristopher

 
 "Under min studietid skaffade jag mig nya erfarenheter genom studentkåren, bland annat genom att vara med och arrangera kårens arbetsmarknadsdagar."

Daniel Sjöstrand har läst Ekonomprogrammet, analytisk inriktning och masterprogrammet Marketing and Consumption. Idag arbetar han som researcher på Forsman & Bodenfors.

Läs hela intervjun med Daniel "Njut av alla vänner och fina stunder, det går sa himla fort!"

Elin Simonsson har läst Ekonomprogramet med anlytisk inrikting, inriktningen marknadsföring. Hon arbetar idag som Content Manager Assistant på Salomon i Annecy i Frankrike.

Läs hela intervjun med Elin"Möjligheterna att få träffa så många olika företag genom alla event, GADDEN och projektgrupper tror jag är unik för Handels. Det är också de mötena som har haft störst påverkan på min utveckling. "

Lotti Lindgren Sjöberg läste ekonomprogramet och har en kandidatexamen inom Financial and Industrial Management, masterexamen inom Innovation and Industrial Management. Idag bor hon i Stockholm och arbetar som Assistant Brand Manager på Procter & Gamble.

Läs hela intervjun med Lotti"Mitt fokus var ett land, en annan persons fokus kanske är en position, en viss lön eller en specifik arbetsuppgift."

Louise Laurenius har läst företagsekonomi på Handelshögskolan. Hon var utbytesstudent i Italien, där bor och arbetar hon idag som Regional Manager för Skandinavien på QRP International i Milano.

Läs hela intervjun med Louise"Idag driver jag tillsammans med två kompanjoner en firma med 9 anställda i Göteborg, Stockholm och Shanghai.
"

Martin du Hane läste fristående kurser med inriktning ekonomistyrning/redovisning. Idag driver han ett eget konsultföretag.

Läs hela intervjun med Martin"En bra blandning av högt och lågt och jag är spindeln i nätet."

Sofia Mårtensson läste Ekonomprogrammet med fransk inrikting. Idag arbetar hon som personalkoordinator på Svensk Bygglogistik AB.

Läs hela intervjun med Sofia"Utbildningen är en ”ingångbiljett” och öppnar upp för jobb som annars hade varit ouppnåeliga."

Emma-Lovisa Renström har en kandidatexamen i företagsekonomi, Industriell och Finansiell Ekonomi samt masterexamen i Innovation and Industrial managemet. Arbetar idag som affärssystemskonsult i systemet Raindance, CGI Sverige AB.

Läs hela intervjun med Emma-Lovisa"Som konsultchef är det en ekonomisk utbildning eller en personalutbildning som krävs."

Sandra Lindberg läste fristående kurser och har en kandidatexamen i företagsekonomi, med inriktning mot management. Idag jobbar hon som konsultchef på Adecco.

Läs hela intervjun med Sandra 

 

 

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2016-10-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?